Digital fredagskaffe om stengingen av ByggSøk

23. oktober arrangerte vi webinar med praktiske råd og tips i forbindelse med stengingen av ByggSøk. Du kan se webinaret i opptak og laste ned presentasjonene.

Sist endret 01.10.2020

Direktoratet for byggkvalitet ønsker deg som bruker av ByggSøk velkommen til digital fredagskaffe om praktiske råd og tips for din omlegging til digital byggesøknad.

Med digital byggesøknad via Altinn/Fellestjenester BYGG blir arbeidet med byggesøknaden lettere. Gode søknadsprogrammer sjekker at du søker i henhold til riktige bestemmelser i regelverket og at søknaden er fullstendig. Dermed blir din jobb begrenset til det nødvendige. I tillegg kan du bruke digitale løsninger for nabovarsel, som sparer deg for arbeid og rekommanderte sendinger. Listen av nytte er lang.

På vår digitale fredagskaffe byr vi på kaffe og vafler – som du dessverre må lage selv. Du får praktiske tips til omleggingen og svar på ofte stilte spørsmål. Alle søknadsløsningene som erstatter ByggSøk blir presentert. Og du kan spørre om hva du vil om byggesøknader uten bruk av ByggSøk.

Program – med lenke til presentasjonene

Se opptak

Se opptak av webinaret under – eller i DiBKs YouTube-kanal.

Se opptaket fra webinaret