FutureBuilt2017: Neste stopp 2050

Kan vi bygge oss ut av klimakrisen? Det kan vi, i følge eiendomsbransjens visjoner for 2050. FutureBuilt-konferansen 8. og 9. juni viser at det er mulig - allerede nå.

Sist endret 05.04.2017

Til årets FutureBuilt-konferanse kommer både internasjonale foredragsholdere og lokale eksperter og entusiaster med visjonene og løsningene i lomma.

Kom, se og hør, møt likesinnede og bli inspirert på møteplassen for alle som er opptatt av klimavennlig byutvikling og arkitektur.

Noen smakebiter fra programmet

  • Superblocks Barcelona. Tidligere Deputy Mayor i Barcelona, Antoni Vives forteller om prosjektet som skal om-programmere gatebruken i byen og bidra til 20 prosent mindre biltrafikk.
  • Sirkulærøkonomi i praksis. Nederlandske Thomas Rau viser oss de fremste bygde eksemplene på sirkulærøkonomi i praksis.
  • Reinventer Paris! Fra Paris skal vi høre om Ecoquartiers og en storstilt byutviklingskonkurranse som gir helt nye retninger til framtidens Paris.
  • Nullutslippsbyen - case Fornebu, hvor vi viser hvordan forslaget fra Bærums klimapanel om et utslippsfritt Fornebu i løpet av de neste 10 årene kan omsettes til harde fakta på bakken.

Konferansen gjennomføres i samarbeid med Grønn Byggallianse og Smart City Bærum.

Praktisk informasjon

Tid: 8. - 9. juni 2017

Sted: Bærum kulturhus

Program og påmelding: futurebuilt.no

Early Bird-pris fram til 19. april