FutureBuilt2018

Til årets FutureBuilt-konferanse kommer et stjernelag av foredragsholdere som med tydelige visjoner og stor lidenskap driver fram endring i byene våre – mot en mer bærekraftig framtid.

Sist endret 05.04.2018
Årets FutureBuilt-konferanse arrangeres 7. juni i Asker kulturhus.

Smakebiter fra programmet

Jennifer Keesmaat, inntil nylig Torontos prisvinnende byplansjef og byens bureaucratic rock star, har et bredt engasjement for bærekraftig byutvikling og et hjerte som brenner for at byene må vokse – innover.

Philippe Crist er en fabelaktig flink mobilitetsekspert ved OECDs internasjonale transportforum, som viser oss hvordan den kommende mobilitets-revolusjonen vil snu opp ned på byen slik vi kjenner den.

Menno Rubbens fra Cepezed brøyter løype inn i Nederlands sirkulære framtid og både designer og investerer i demonterbare bygg av gjenbruksmaterialer.

Dimitri Zenghelis er superøkonom fra London School of Economics, rådgiver for Londons ordfører med mål om at London blir en world-class sustainable city og kommer til Oslo for å fortelle oss hvordan byene kan ta ledelsen i klimakampen.

Pecha Kucha – 12 utfordrende miniforedrag hvor du kan få høre om alt fra klimatiltakene du ikke ser – i bakken under Munchmuseet til ombrukskatedralen i Nydalen.

Praktisk informasjon

Tid: 7. juni 2018

Sted: Asker kulturhus

Program og påmelding

Early bird-pris fram til 9. april!