Ledige stillinger

Vi har for tiden tre ledige stillinger.

Publisert 25.01.2017
Foto fra direktoratets kontorlokaler

Sivilingeniør innen inneklima og installasjoner

Vi skal styrke oss innenfor fagområdene inneklima og installasjoner og søker en sivilingeniør. Du vil bli en del av vårt spennende fagmiljø som utvikler kunnskap om byggsektoren, samfunnets og brukernes behov, effekter av regelverket og sammenhengen mellom ulike bygningspolitiske virkemidler.

Teknisk prosjektleder for Fellestjenester BYGG

Vi søker etter en rådgiver/seniorrådgiver som vil bli systemeeier og teknisk prosjektleder for en nasjonal tjenesteplattform på Altinn kalt Fellestjenester BYGG. Denne plattformen skal bidra til at IKT-leverandører kan lage innovative og brukervenlige selvbetjeningsløsnigner for byggesak. Totalt 17 leverandører har inngått avtale med DiBK om å utvikle og tilby løsninger på denne plattformen.

Samfunnsviter/sivilingeniør

Vil du være med å utvikle virkemidler for å skape gode bygg for samfunnet? Avdeling virkemidler og utvikling skal styrke seg innenfor fagområdet samfunnsfag. Vi søker deg som har mastergrad innenfor fagområdene samfunnsvitenskap, ingeniørfag eller tilsvarende, i kombinasjon med dokumenterbar samfunnsfaglig kompetanse.