Tilsynsdagen 2022

Velkommen til Tilsynsdagen på Gardermoen 7. november! Her er noen av forerdragene du får høre. De første som melder seg på får early bird rabatt på deltakeravgiften.

Sist endret 13.06.2022

Tilsyn med boenheter

Kristiansand kommune jobber aktivt med oppfølging av mulig ulovlige hybler og boenheter i nybygg. I dette foredraget får du høre hvordan kommunen kan bruke regelverket til å regulere belastningen i boligområdene og hvordan følge opp eventuelle ulovlige objekter. Du får en grundig innføring i gjeldende regelverk og hvilke muligheter og verktøy som finnes i dag.

 

Jens Daniel Vidvand, Kristiansand kommuneJens Daniel Vinvand er jurist og saksbehandler i Kristiansand kommune.  Han har jobbet som advokat blant annet for Bull & Co Advokatfirma og har vært ansatt i Kristiansand kommune fra oktober 2019.  Vidvand har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

 

 

 

Tilsyn med brannsikkerhet

Hvordan kan kommunene føre tilsyn med brannsikkerhet på en enkel måte, slik at antallet byggfeil på sikt kan reduseres? Foredraget inneholder praktiske eksempler fra kommuner som har fått bistått til å gjennomføre tilsyn.

Arnstein Fedøy, daglig leder Igneus ASArnstein Fedøy er daglig leder av Igneus AS. Han har master i brannsikkerhet og slokkeanlegg, og er mangeårig deltaker og leder i flere komiteer, inkludert Norsk Standard. Han har i flere år vært styremedlem i Brannfaglig fellesorganisasjon, er internasjonal forfatter og aktiv skribent.

 

 

 

Presentasjon av direktoratets hjelpemidler

Direktoratet har utarbeidet en rekke veiledninger som skal hjelpe kommunene i tilsynsarbeidet. Overingeniør Jonny Pedersen presenterer disse og forteller om det pågående arbeidet med å bistå kommuner med å føre tilsyn.
 

Jonny Pedersen, Direktoratet for byggkvalitetJonny Pedersen har bred erfaring med tilsyn, både i kommunal og i statlig sektor. Han har jobbet i Sandnes kommune, med tilsyn i byggesaker, og i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Pedersen er utdannet bygningsingeniør og har en master i organisasjon og ledelse, i tillegg til andre fagutdanninger.

 

 

 

Flere foredrag blir lagt ut fortløpende.

 

 

Andre arrangementer:

Praktisk informasjon

Tid: Mandag 7. november 2022.

Sted: Thon Hotel Oslo Airport, Balder allé 2, på Gardermoen.

 

Påmeldingsfrist 1. oktober 2022

Vi har early bird rabatt på full konferansepakke.

Meld deg på her!