Byggesøknaden.no

Ambita og Norconsult Informasjonssystemer leverer tjenesten byggesøknaden. Byggesøknaden er rettet mot profesjonelle aktører som regelmessig sender byggesøknader til kommuner.

Sist endret 15.10.2019

Disse tjenestene er foreløpig tilgjengelig i løsningen fra Ambita og Norconsult Informasjonssystemer:

Søknadsstøtte til byggeprosjektet

Med Byggesøknaden.no kan du hente inn all innsikt og dokumentasjon du trenger for søknadsprosessen. Du får tilgang til planinformasjon, reguleringsbestemmelser, matrikkeldata, tinglyst informasjon, situasjonskart, informasjon fra enhetsregisteret og sentral godkjenning.

Nabovarsel

Byggesøknaden inkluderer vår intuitive karttjeneste til å bygge adresselister og sende digitalt nabovarsel til berørte naboer. Løsningen er integrert med Altinn slik at du også mottar kvitteringer og kommentarer fra berørte parter direkte i løsningen.

Byggesøknader

Byggesøknaden inneholder avanserte tjenester for innsending av ettrinns-, ramme- og igangsettingssøknader. I tillegg har Byggesøknaden støtte for midlertidig brukstillatelse og ferdigattest som sendes ved avslutning av byggeprosjektet. Vi har også digital støtte for ansvarsretter med distribusjon og signering via Altinn. Alternativt kan du laste inn skjema for ansvarsrett manuelt. Gjennomføringsplanen oppdateres  digitalt med forhåndsvisning og innsending sammen med alle søknadsskjemaer.

Målgruppe for tjenesten

Byggesøknaden.no benyttes av ingeniører, arkitekter og entreprenører som utarbeider byggesøknader med oppfølging fra plan til ferdigattest.

Illustrasjon fra Ambita og Norconsults tjeneste byggesoknaden.no

Prøv tjenesten

Kontaktpersoner og testing

Vær blant de første til å ta i bruk fremtidens byggesøknad. Bli kunde på www.byggesoknaden.no.

Ta kontakt med Ambita eller Norconsult hvis du ønsker mer informasjon:
Kjell Sandal i NoIS 
Dag Øyvind Lien i Ambita